Proj. Luxueuse badkamer Den Haag. Badkamer met vrijstaand bad en waterval kranen

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer
De oude ruimte bestond eigenlijk alleen uit een simpele wastafel en een oude douche. Tevens was er zoals in veel oude woningen een houten vloer. Deze is vervangen omdat hout te veel nadelen heeft in een badkamer. De vloer werd vervangen door stalen lewisplaten waar overheen een speciale mortel komt waarop de tegels gelijmd kunnen worden. Natuurlijk zijn toen alle loden waterleidingen onder de vloer vervangen door moderne kunststofleidingen, ook zijn de diameters van de afvoerleidingen vergroot. Een badkamer moet je goed aarden daarom zijn alle aardleidingen weer goed aangebracht welke samen met een moderne meterkast met aardlekschakelaar voor een veilige badkamer zorgt.
De douchekraan is een geheel ingebouwde thermostaatkraan. Voor de afvoer is in de inloopdouche een roestvrijstalen douchegoot aangebracht. Het bad is van massief kunststof en kon door 5 man net aan naar boven worden getild. De wandtegels zijn van formaat 30x60, de vloertegels formaat 60x60cm. Verder is een mooie dubbele keramische wastafel opgehangen met kranen in de zelfde stijl als de badkraan. Het schilderwerk moet nog gedaan

info@tommyhachmer.nl of 06 2827 4158

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen van deze verbouwing? Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Ook de doe-het-zelver kan altijd gratis terecht bij ons voor vragen, geen probleem!
Voor informatie en/of offertes info@tommyhachmer.nl.
U kunt ook bellen op nummer 06 2827 4158

Vind u deze fotoreportage leuk? Help ons beter te worden gevonden op het internet en like ons op facebook hier boven.
1.
U kunt een vrijstaand bad met waterval kraan in principe ook in uw badkamer laten plaatsen. Is natuurlijk ook mogelijk met een kraan uit de muur.
2.
Het is mogelijk een vrijstaand bad te plaatsen in een bestaande badkamer. Bij een kraan uit de muur is het mogelijk het bad hieronder te plaatsen. De vloertegels zullen dan aangepast of overtegeld moeten worden.
3.
Inloop douche met regendouche
4.
Rainshower douche met ingebouwde muur kraan
5.
Dubbele keramiek wastafel met waterval kranen
6.
Eenvoudige doch fraaie design radiator