Proj. Hermelijnvlinder Merenwijk Leiden

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer

Vervangen oude kozijnen, meterkast en keukenraam door nieuw hardhout. (FSC)
Bestaande hardhouten voordeur overzetten.

De oude pui begon slecht worden en moest vervangen worden. De voordeur was al eens vervangen en was nog in zeer goede staat, zonde dus om weg te gooien. De bestaande voordeur werd weer herplaatst in de nieuwe pui.

De hardhouten kozijnen die wij leveren voldoen aan alle eisen en keuren. Ze zijn op de fabriek reeds voorzien van een extra dikke grondverf laag in creme wit.

Indien gewenst kunnen wij het geheel voor u aflakken in de door gewenste kleur. De deuren en ramen zijn voorzien van eerste klas sloten en scharnieren en zijn voorzien van politiekeurmerk.

Het beslag (deurknoppen e.d.) kunt u zelf uitzoeken, wij monteren dat voor u. U kunt er ook voor kiezen standaard beslag voor te laten monteren.

Deuren worden altijd afgeleverd met een driepuntsluiting. Dit houdt in dat de deur met een sleutel op drie punten tegelijk op slot gedraaid kan worden.

Wilt u voor alle deuren in uw woning de zelfde sleutel dan kan dat ook.

info@tommyhachmer.nl of 06 2827 4158

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen van deze verbouwing? Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Ook de doe-het-zelver kan altijd gratis terecht bij ons voor vragen, geen probleem!
Voor informatie en/of offertes info@tommyhachmer.nl.
U kunt ook bellen op nummer 06 2827 4158

Het eindresultaat:
Het plaatsen een complete hardhouten pui.:
1.
De oude pui wordt voorzichtig deel voor deel verwijderd.
2.
Aan het einde van de dag is alles weer geplaatst. De oude voordeur die nog in uitstekende staat was is overgezet in de nieuwe hardhouten pui.