Proj. Forsitiadal-Merenwijk-Leiden. Dubbele aanbouw voorzijde
Met houten kozijnen gebeitst in transparante teak-beits. Door uw aan en uitbouw specialist

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer
Door deze aanbouw nu een ruimere woonkamer. Het toilet en hal worden verplaatst naar de nieuwe aanbouw. De oude hal wordt nu bij de woonkamer getrokken.

Fraai is en wat je tegenwoordig niet veel meer ziet zijn de gebeitste kozijnen. Deze kozijnen van hardhout zijn gebeitst met een transparante beits in teakkleur.

Een aanbouw plaatsen aan de voorzijde van de woning gaat niet zonder vergunning. Dit geldt alleen voor de achterkant als aan een paar voorwaarden wordt voldaan.

Het mooie van het geheel is ook dat de twee buren voor het zelfde ontwerp gekozen hebben. Ook deze kleine aanbouwen zijn onderheid. Dit gebeurt met een kleine trillingsarme hei-installatie. Een aanbouw plaatsen zonder ca 15 meter lange heipalen in de Merenwijk is niet mogelijk. In de binnenstad en omliggende gemeentes is op bepaalde plaatsen een dikke zand of kleiplaat aanwezig en daar is het wel mogelijk.

info@tommyhachmer.nl of 06 2827 4158

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen van deze verbouwing? Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Ook de doe-het-zelver kan altijd gratis terecht bij ons voor vragen, geen probleem!
Voor informatie en/of offertes info@tommyhachmer.nl.
U kunt ook bellen op nummer 06 2827 4158

De ruiten van deze aanbouw zijn van gesatineerd glas tegen de inkijk. Het kozijn en voordeur bij deze aanbouw zijn behandeld met transparante kleurbeits. Hier is de keuken met bar verplaatst naar de achterkant van de woonkamer. Zodoende meer ruimte rond het kookeiland. Op zijn oude plaats aan de voorkant had het eiland te dicht bij de trap gestaan.
Vind u deze fotoreportage leuk? Help ons beter te worden gevonden op het internet en like ons op facebook hier boven.
Het eindresultaat:
De nieuwe hal vanuit de woonkamer gezien
1.
De nieuwe hal vanuit de woonkamer gezien
Hier is de keuken met bar verplaatst naar de achterkant van de woonkamer. Zodoende meer ruimte rond het kookeiland. Op zijn oude plaats aan de voorkant had het eiland te dicht bij de trap gestaan.
4.
Hier is de keuken met bar verplaatst naar de achterkant van de woonkamer. Zodoende meer ruimte rond het kookeiland. Op zijn oude plaats aan de voorkant had het eiland te dicht bij de trap gestaan.
Het kozijn en voordeur bij deze aanbouw zijn behandeld met transparante kleurbeits.
3.
Het kozijn en voordeur bij deze aanbouw zijn behandeld met transparante kleurbeits.
De ruiten van deze aanbouw zijn van gesatineerd glas tegen de inkijk.
2.
De ruiten van deze aanbouw zijn van gesatineerd glas tegen de inkijk.