Proj. Zilverschoontuin Merenwijk Leiden.
Dakkapel laten plaatsen over gehele lengte van de woning. Totaal 9,5 meter incl binnenkant afwerken.
Geheel kunststof bekleed met groen Trespa®. Tevens voorzien van creme kunststof ramen.
Deze dakkapel is in vele kleuren leverbaar
Voor meer modellen dakkapellen en inspiratie

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer
Bij dit type 2 onder 1 kap woningen met een flauwe dakhelling krijg je ontzettend veel ruimte erbij als je een dakkapel over de gehele lengte van de woning laat plaatsen.

De indeling kan bestaan uit bijvoorbeeld 3 slaapkamers of zoals hier 2 slaapkamers aan voor en achterkant en in het midden een ruimte voor de wasmachine. In deze wasruimte, met schuifdeur naar de gang, is tevens een werkblad met een gootsteen gemaakt en diverse kastjes.

Deze gehele nieuwe bovenverdieping is gestucadoord. Tevens is er een nieuwe ventilatie box met drie snelheden gemonteerd met afstands bediening. De ventilatie is dus regelbaar vanuit bijvoorbeeld de badkamer.

De gehele dakkapel is onderhoudsvrij en natuurlijk uitstekend geisoleerd.

Wilt u weten of of dakkapel vergunningsvrij is? Bel ons even geheel vrijblijvend

info@tommyhachmer.nl of 06 2827 4158

Heeft u vragen over bepaalde onderdelen van deze verbouwing? Wij zijn graag bereid uw vragen te beantwoorden. Ook de doe-het-zelver kan altijd gratis terecht bij ons voor vragen, geen probleem!
Voor informatie en/of offertes info@tommyhachmer.nl.
U kunt ook bellen op nummer 06 2827 4158

Het eindresultaat:
Volg hieronder het maken van de dakkapel
1.
Heel wat ruimte erbij. Totaal 9,5 meter dakkapel. De dakbedekking bestaat uit een EPDM laag. Een dakbedekkingsmateriaal dat bijzonder lang meegaat.

De foto is ietwat vervormd door de groothoeklens

2.
Een dakkapel in een strak modern design zonder overstek. Alle dakkapellen zijn verkrijgbaar in compleet of casco en ook met overstek te krijgen.
3.
Slaapkamer 1
4.
De gang
5.
De wasruimte met ruimte besparende schuifdeur
6.
Nieuwe ventilatie
7.
Slaapkamer 2
8.
9.
Opbouwen van het frame voor de dakkapel
10.
Aan het einde van de dag ligt de dakbedekking er op en is alles waterdicht. De volgende dag wordt de buitenafwerking aangebracht. Bijvoorbeeld de Trespa® beplating of Keralit rabatdelen
11.
Het plaatsen van de binnenmuren. De massieve gipsblokken van 7 cm dikte zijn goed geluidsisolerend. Na het beplaten van de plafonds met stucplaat word muren en plafonds gestucadoord.