Keukens.

Keukens

Dakkapellen.

Dakkapellen

Badkamers.

Badkamers

Aanbouwen.

Aanbouwen

Badkamer verbouwen?
haal hier uw inspiratie op
Ruim 20 voorbeelden

Wilt u een nieuwe badkamer gaan kopen of heeft u de badkamerspullen al gekocht en in huis?

Dan zoekt u misschien nog iemand die al het installatiewerk op een vlotte en professionele manier uitvoerd. Wij zijn de installateur die al uw badkamerideeën omzet in een prachtige kwaliteits badkamer. Wij verbouwen of monteren complete badkamers. Werkelijk alles is mogelijk.

Hieronder vind u ruim 20 voorbeelden van uw badkamer speciaal aannemer.

Klik op de foto's en bij meerdere projekten kunt u onze degelijke manier van werken zien. Garantie voor jarenlang plezier van uw waardevolle badkamer.

Hoe werkt het - Badkamers

Een luxe badkamer ter verhoging van uw leefcomfort.

Wij denken graag met u mee bij de vormgeving van uw nieuwe badkamer.

Door de jarenlange samenwerking met onze leveranciers is goede service gewaarborgd. Bij onze vaste leveranciers zijn vaak kortingen of aanbiedingen te bedingen.

 

U bent natuurlijk ook vrij om het sanitair dat u reeds zelf heeft aangeschaft door ons te laten monteren. De levering hoeft niet persé via ons te lopen. Qua service kan het later voor u wel makkelijker zijn als u de artikelen via ons aanschaft. Wij verzorgen dan de communicatie met de leverancier van het badkamerartikel.

Mocht u het sanitair nog moeten kopen dan krijgt van ons desgewenst altijd deskundig advies bij het bepalen van uw keuze. Uiteraard bent u zelf degene die altijd de eindbeslissing neemt.

 

Op de foto's van de projekten op deze pagina kunt u bekijken hoe het installeren van een badkamer in zijn werk gaat. Er is niet een badkamer gelijk en dat maakt iedere badkamer bijzonder. Door onze degelijke manier van installeren durven wij met gemak 10 jaar garantie te geven. Dit houdt in mochten er binnen deze periode problemen ontstaan dat wij die gratis oplossen.

 

 

Voelt u zich aangesproken door onze (flexibele) werkwijze aarzel dan niet kontakt op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Email: info@tommyhachmer.nl of telefoon 06 2827 4158

laat uw dakkapel plaatsen door de dakkapelspecialist van de merenwijk.

dakkapel ideeËn:

Alle maten en modellen zijn mogelijk zowel in kunststof als hout. Strak modern of met overstek. Vele kleuren zijn er leverbaar.

Voor de kozijnen kunt u kiezen uit kunststof, aluminium of houten. De dakkapellen zijn natuurlijk altijd uitstekend geïsoleerd

Hieronder 8 voorbeelden:

Hoe werkt het - Dakkapellen

We adviseren graag over de verschillende mogelijkheden. Het materiaal gebruik en de afmetingen zijn hierbij bepalend.

Wij bouwen de dakkapellen ter plaatse op of leveren met kraan kant en klaar af.

 

Uw dak is in een dag weer geheel waterdicht! Op deze pagina vind u een paar voorbeelden van de vele dakkapellen die wij in de loop der jaren geplaatst hebben. Uiteraard komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden vrijblijvend op een rij te zetten. Om de dakkapel uit te zoeken die het beste bij uw huis past.

 

Onze dakkapellen zijn verkrijgbaar met kunststof, (hard)houten of aluminium kozijnen.

Tegenwoordig bekleden wij veel dakkapellen met de kunststoffen Keralit® en Trespa®.

 

Wilt u een dakkapel die het aanzicht van hout heeft maar toch onderhoudsvrij is, dan raden wij Keralit® aan als bekleding. Het verschil met hout is bijna niet te zien. U krijgt echter wel een geheel onderhoudsvrije dakkapel!

 

Kiest u voor een strakke moderne dakkapel dan is een bekleding met Trespa® platen een goede keuze. Deze beplating oogt glad en strak.

Als wij bovendien het dak mogen bekleden met e.p.d.m. dan heeft u bovendien ook nog een dak dat minimaal 35 jaar meegaat! Uiteraard zijn er allerlei combinaties mogelijk, keuze te over.

welke uitbouw kunt u laten plaatsen? hieronder enkele voorbeelden:

Incl. fundering (onderheid). Aan de achterzijde van uw woning is een uitbouw tot 2.5 meter vaak vergunningsvrij. (vraag naar de voorwaarden)

Laat uw uitbouw maken met schuifpui, openslaande deuren, glazen dak of lichtkoepel of lichtstraat, veranda of balkon op plat dak, jaren 30 stijl.

Uw aanbouw kunnen wij kant en klaar leveren met met vorstvrije buitenkraan, convector-put, vloerverwarming, radiator(en), buitenverlichting en buitenstopkontakten, led-verlichting voor binnen, stucwerk, tegelwerk enz. enz. En natuurlijk altijd uitstekend geïsoleerd.

Hoe werkt het - Aanbouwen

Een aanbouw plaatsen aan de voor zij of achterkant van uw woning. Met glazen serredak, plat dak of pannendak, alles is mogelijk!

Alle typen kozijnen zijn leverbaar: Kunststof, hardhout, aluminium.

 

Soms geen bouwvergunning nodig

Kan ik gelijk gaan bouwen?

Tot 2,5 meter diep in de achtertuin mag u bouwen zonder vergunning onder bepaalde voorwaarden.

Aan de voorkant en zijkant van het huis mag dat nooit.

Bij een aanbouw zonder vergunning kunnen soms wel constructieberekeningen nodig zijn

De gemeente kan deze constructieberekeningen willen inzien.

Deze worden door een constructeur gemaakt en zijn nooit bij de offerte inbegrepen mits anders afgesproken.

 

De vergunningaanvraag kan 8 weken duren.

(In sommige gevallen langer)

Goed om rekening mee te houden.

Aan de voor en zijkant heeft u een vergunning nodig.

Wij kunnen u terzijde staan voor het verkrijgen van een bouwtekening. Deze wordt door een architect gemaakt.

De vergunning moet dan bij de gemeente worden aangevraagd. Deze rekent hier kosten voor genaamd leges. De leges zijn nooit bij de offerte van de aanbouw inbegrepen. De aanvraag kan 8 weken duren. Goed om rekening mee te houden.

 

Hoe kan je de vergunning verkrijgen?

De gemaakte bouwtekening wordt samen met een constructie berekening naar de gemeente wordt gestuurd.

Deze constructieberekeningen worden door een constructeur berekend.

De kosten van een architect en constructeur zijn nooit inbegrepen in de offerteprijs.

 

Hoe kom ik aan een architect en constructeur?

In Leiden zijn diverse architecten en constructeurs gevestigd. U kunt ook aan ons vragen of wij er op dat moment een tot onze beschikking hebben. Meestal is dat wel het geval. Wij laten dan de tekening en berekeningen voor u uitvoeren. U heeft er dan zelf weinig omkijken naar. Wel overleggen wij en/of de architect natuurlijk met u over de te bouwen aanbouw.

 

 

Wij hanteren een all-in prijs met fundering en heipalen.

Bij het uitkiezen van een ontwerp van de aanbouw bieden we u graag een helpende hand betreffende de keuze uit: ramen, schuifpuien, openslaande deuren in kunststof, hout of aluminium. Radiatoren, convectorputten of vloerverwarming, daglichtkoepels, isolatie en binnenafwerking, etc.

Wij hanteren een all-in prijs met fundering en heipalen. Alle artikelen die u heeft uitgezocht zoals bijvoorbeeld van hierboven zijn bij de prijs inbegrepen. Mits schriftelijk anders afgesproken.

 

Zit u met meer vragen?

Wij zijn heel makkelijk bereikbaar op dit mobiele nummer: 06 2827 4158. Het kan gebeuren dat het werk het even niet toelaat de telefoon te beantwoorden. Probeert u het dan a.u.b. later nog een keer of mail naar info@tommyhachmer.nl of stuur een whattsapp .
  • Zie het bouwen van een hele aanbouw versneld in 3 minuten met geluid

  • Na 50 seconden gefilmd in Timelapse

Een keuken gekocht?

Maar moet er nog veel werk gebeuren voordat hij geplaatst kan worden? Bijvoorbeeld leidingen verleggen en aanleggen van nieuwe leidingen? Of misschien een verlaagde koof met led-verlichting, muurtje plaatsen of misschien een kozijn veranderen. Tegelwerk en/of stucadoorswerk kan door ons als u wilt ook gelijk meegenomen worden. Zo heeft u maar een aanspreekpunt. Wel zo relaxed.

Wij maken alles in orde aan de hand van de tekening van de keukenleverancier. Bij onduidelijkheden overleggen wij indien nodig direkt met uw keukenleverancier zodat alles tip top gereed is als de keuken geplaatst gaat worden.

Hieronder voorbeelden van enkele keukens waar we de leidingen en bijkomend werk van gedaan hebben. Een enkele keuken wordt ook door ons geplaatst maar de meeste worden gewoon door de keukenleverancier gemonteerd.

Hoe werkt het - Keukens

Er kunnen verschillende werkzaamheden nodig zijn voordat de keukenleverancier de keuken kan plaatsen.

 

De volgende werkzaamheden kunnen wij bijvoorbeeld voor u doen

Het kan nodig zijn:

 

- extra leidingen aanbrengen omdat er meer apparaten in de nieuwe keuken zijn en/of slechte leidingen vervangen.

 

- de oude leidingen zijn te dun en moeten vervangen worden door een grotere diameter.

 

- de bestaande leidingen kunnen over de muur lopen waardoor de nieuwe keuken niet tegen de muur gezet kan worden. Deze leidingen worden in de muur gefreesd zodat de nieuwe keuken wel strak tegen de muur kan.

 

- een koof te maken voor inbouwverlichting boven het keukenblad

 

- het plafond of wanden opnieuw te stucadoren of op een andere manier aan te passen

 

- een muur(tje) weg te halen, verplaatsen of veranderen

 

- de vloer eerst te egaliseren en/of betegelen

 

- tegelwerk boven het aanrechtblad aanbrengen

 

- Etcetera

 

- Wij maken alles in orde aan de hand van de tekening van de keukenleverancier. Bij onduidelijkheden overleggen wij indien nodig direkt met uw keukenleverancier zodat alles tip top gereed is als de keuken geplaatst gaat worden.

 

Dit voorwerk kunt u in zijn geheel door ons laten verzorgen. Voor al deze verschillende werkzaamheden maakt u afspraken met slechts een persoon.

 

Indien nodig kunnen wij de keuken plaatsen maar meestal wordt dit door de keukenleverancier gedaan.

 

 

Wie zijn wij

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer werkt samen met zorgvuldig geselecteerde partners.

 

Dit heeft een aantal voordelen voor ons bedrijf en u als opdrachtgever.

 

De kwaliteit van het werk is gewaarborgd, afspraken worden nagekomen en we hanteren gunstige prijsstellingen.

 

Wij kunnen daarom de complete werkzaamheden voor u uitvoeren, ook buiten regio Leiden

Meer

De werkzaamheden worden door ons op de gepaste wijze begeleid. U bent daardoor altijd op de hoogte van alle vorderingen tijdens het bouwproces.

 

De gemaakte afspraken worden door ons schriftelijk vastgelegd.

 

Indien er meer- of minderkosten ontstaan worden deze vooraf besproken en pas na goedkeuring uitgevoerd.

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer is actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud.

 

Kortom een totaalaannemer waarbij u terecht kunt voor al uw bouwzaken.

 

Kwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheid staan hoog in ons vaandel.