Proj. Hermelijnvlinder Merenwijk Leiden

Aannemersbedrijf Tommy Hachmer
Vervangen oude kozijnen, meterkast en keukenraam door nieuw hardhout. (FSC)
Bestaande hardhouten voordeur overzetten.

De oude pui begon slecht worden en moest vervangen worden. De voordeur was al eens vervangen en was nog in zeer goede staat, zonde dus om weg te gooien. De bestaande voordeur werd weer herplaatst in de nieuwe pui.
De hardhouten kozijnen die wij leveren voldoen aan alle eisen en keuren. Ze zijn op de fabriek reeds voorzien van een extra dikke grondverf laag in creme wit.
Indien gewenst kunnen wij het geheel voor u aflakken in de door gewenste kleur. De deuren en ramen zijn voorzien van eerste klas sloten en scharnieren en zijn voorzien van politiekeurmerk.
Het beslag (deurknoppen e.d.) kunt u zelf uitzoeken, wij monteren dat voor u. U kunt er ook voor kiezen standaard beslag voor te laten monteren. Deuren worden altijd afgeleverd met een driepuntsluiting. Dit houdt in dat de deur met een sleutel op drie punten tegelijk op slot gedraaid kan worden. Wilt u voor alle deuren de zelfde sleutel dan kan dat ook.

Heeft u kozijnen, ramen, deuren of schuifpuien die aan vervanging toe zijn. Nodig ons eens uit voor een gesprek en laat ons een offerte uitbrengen. We liggen zeer concurerend in de markt voor kozijnen ramen en deuren van kunststof, hout en aluminium.
info@tommyhachmer.nl.
We zijn altijd bereikbaar op onderstaande telefoonnummers
06 2827 4158 of 06 1808 1948.

Het eindresultaat:
Vind u deze fotoreportage leuk? Help ons beter te worden gevonden op het internet en like ons op facebook hier boven.
Hieronder vind u de foto's en uitleg van de werkzaamheden
1.
De oude pui
2.
De nieuwe pui. De bestaande voordeur is hier overgezet.