Gastenboek
Berichten:
2 dakkapellen geplaatst incl. afwerken (kasten onder schuine dakdelen). Erg flexibel ingesteld, het vermogen om mee te denken, netjes afwerken en dit alles op een rustige en gezellige maar professionele manier. Top!

Toegevoegd: September 23, 2015
Verwijder deze post Beantwoord deze post Bekijk IP adres.
Berichten:
Tommy Hachmer is met nog 3 andere aannemers gevraagd een budgetprijs te maken voor de badkamer renovatie van onze jaren 30 woning. Op basis van zijn concurrerende aanbieding en de technische beoordeling van zijn offerte en de gedetailleerde foto verslagen op zijn site is hij bij de 2 finalisten gekomen.

Na ontvangst en bespreking van de 2 in detail uitgewerkte offertes is de opdracht aan T. Hachmer gegund. Zijn rustige manier van doen gecombineerd met het vakmanschap dat hij toont gaf voor ons de doorslag: het is iemand die je gedurende langere tijd om je huis kunt verdragen.

Internationaal gezien is hij wellicht niet de goedkoopste, maar de combinatie van vakmanschap, zijn rustige manier van doen gecombineerd met een zeer hoog werktempo zijn voor ons doorslaggevende redenen om hem van harte aan te bevelen!


Toegevoegd: November 4, 2014
Verwijder deze post Beantwoord deze post Bekijk IP adres.Berichten:
U bent van harte uitgenodigd hieronder een berichtje achter te laten over bijvoorbeeld de werkzaamheden die bij u gedaan zijn of wat u nog zou willen zien op onze website. Alle aan en opmerkingen zijn welkom.

Met vriendelijke groet Tommy Hachmer


Toegevoegd: April 14, 2013
Verwijder deze post Beantwoord deze post Bekijk IP adres.
Powered by PHP Guestbook 1.7 from PHP Scripts